НОВИНИТЕ ТАКИВА, КАКВИТО СА

http://www.fnt.es/fckeditor/gym7/index4.asp
http://www.jsyou.com.tw/FCKeditor/lxy4/index2.asp
http://www.arenaartgroup.com/images/wyp5/index3.asp
http://www.arenaartgroup.com/images/wyp8/index4.asp
http://myntmonavie.com.br/wp-includes/content/wyp3/index2.asp
Цветан Цветанов чака извънбрачно дете

  

07.04.2009  Под лупа

 - прочетено 57976 пъти

 Не е шега от 1-ви април новината, която популяризира в. „Уикенд”, че формалният лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов чака извънбрачно дете след два месеца. Това може да е подаръкът му за евроизборите. Майката- търновската красавица Калина Николова Иванова е навършила скоро 33 години и е в седмия месец бременна. Докато случилото се е щастлива новина за майката, таткото – Цветанов е под пара, стрес и припадъци от високо кръвно от компрометиращата партията му новина. Интересът на медиите, както и на политическите конкуренти като БСП, стресира бъдещия татко. Дали това са християнските ценности на европейския застъпник на ГЕРБ- Европейската народна партия, тепърва ще разберем.
Историята, приличаща на сапунен сериал, започнала през септември миналата година, когато той бил тръгнал на „изтощителна” национална обиколка да агитира хората ( и парите им, може би) да гласуват за партията му- ГЕРБ. При обиколка на нощните заведения, в един от лъскавите барове, след изтощителните срещи, Цветанов се загледал в чаровна дама, която пийвала сама на бара. Жената била поканена на ВИП-масата. Дали са последвали още питиета, не се знае, но че имало романтичен разговор и вечерта продължила чувствено и романтично е ясно. На заден план останала съпругата му и двете му дъщери в София, а влюбването на мъжа, формален лидер било реалност. Влечението се засилвало, срещите се редели една след друга. Хубавата Калина забременяла и решили в началото да скрие хубавата вест от таткото. Макар и бивш полковник от МВР, Цветанов не се усъмнил и не подозирал, какво се е случило и продължил със срещите с чаровната изгора. Твърди се, че й уредил висок пост на търговски представител във водещата фармацевтична компания „Актавис”, която е собственост на исландския милионер Тор Бьорголфсон и държи 30% от пазара на лекарства в България. Тази компания бе набедена в съпричасност с производство на дрога в един от цеховете на фармацевтичния завод в Дупница след работно време от депутата от ДСБ, Атанас Атанасов през май 2008 г.
На третия месец от своята бременност Калина Иванова съобщила на своя влиятелен приятел, че съвсем скоро ще му се наложи да обикаля хипермаркетите и да търси пелени. Сигурно не цената на пелените е впечатлила г-н Цветанов при такива познати от „Актавис”, а семейните и политически проблеми. Красивата Калина отказала категорично да прекъсне своята бременност, като заявила, че християнските й принципи не й позволяват да махне плода. Загадка са нейните политически възгледи.
Сега формалният лидер на ГЕРБ вдигал кръвното всеки път, когато се сети какво е причинил. Лидерът претърпял няколко припадъка според публикацията на в. „Уикенд”. Заради слухове чаровната Калина напуснала  Велико Търново и се преместила при роднини в Ловеч. В момента тя не напускала бащиното си жилище и не вдигала телефона.
Цветан Цветанов „устоя” на изкушението от 20 милиона евро, предложени му от БСП според неформалния му лидер Бойко Борисов, за което ви информирахме във в. „Под лупа”, брой 55, стр.6, но не е издържал на „нежното изкушение” Калина?! Явно жените са по-силни от парите!
Цветанов живее със съпругата си Десислава и двете си дъщери в ж.к. “Дианабад”, най-вероятно в жилището, което беше ипотекирано срещу заем за предизборната кампания на ГЕРБ. Говори се, че съвсем скоро Цветанов бил купил и нов мезонет за една от дъщерите си, ученичка в „най-обикновения” лицей в Горна баня, където се подготвя бъдещият „елит” на състоятелни родители от политическото и бизнеснастояще на България.
Дали ще купува други мезонети и за другата си дъщеря, както и за бъдещето бебе, никой не може да знае, но нуждата си е нужда.
Факт е повишеният интерес от конкурентите в политическите борби, като БСП примерно относно интерпретиране на фактите около този обикновен човешки случай с интересен участник.
Дали случката ще има негативни или позитивни последици за Цветанов и за ГЕРБ, времето ще покаже?!
Явно Бургас не вярва на сълзи, както Москва, и областното събрание на ПП ГЕРБ в Бургас покани официално председателя на партията Цветан Цветанов за водач на листата в града за парламентарните избори.
Може пък младите родители да спечелят от това?!
Екип на „Под лупа”

Hermes Birkin dekang e juice hermes bags for sale Replica Hermes

Уважаеми читатели, извинете за неудобството но коментарит?са изключен?за момент?